Age Of Empires 3 İndir – Full Oyna – Türkçe Kurulum!

13.07.2024 15:34:30 Yorum Yok Görüntülenme

Age Of Empires 3 İndir içeriğimizde sevilen serilerden olan Age Of Empires’in üçüncü versiyonunu Türkçe ve Full oynayabileceğiniz seriyi sizler için paylaşacağız. Age of Empires 3 indir linkiyle birlikte oyunu indirdikten sonra Türkçe ve Full olarak kolayca oynayabilirsiniz. Türkçe yama da sizlerle paylaşılmıştır.

Age of Empires 3, Microsoft Studios tarafından geliştirilen ve 2005 yılında piyasaya sürülen bir strateji oyunudur. Oyuncular, tarihi bir zaman diliminde bir ulusun liderliğini üstlenir ve onu geliştirerek dünya hakimiyeti kurmaya çalışırlar. Oyun, gerçek zamanlı strateji oyunları arasında popülerlik kazanmıştır ve birçok oyuncu tarafından sevilerek oynanmaktadır.

Age Of Empires 3 Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi:Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
İşlemci:2.4 GHz Intel Çift Çekirdekli ve üstü
Ekran Kartı:GeForce 6800 ve ATI Radeon Ekran en az 64 mb
Bellek:2 GB Bellek
Kullanılabilir Alan: 12 GB

İlginizi çekebilir: Max Payne 3 indir

Age Of Empires 3 Full İndir

Age Of Empires 3 Full İndir – 2024

İndirme LinkiTıkla
Dosya Boyutu1.7 GB
Kontrol Tarihi23.03.2024
Çalışma DurumuÇalışıyor ✅
Türkçe Dil DesteğiTıkla

Tarihçe

Age of Empires 3, Microsoft Game Studios tarafından geliştirilen ve Ensemble Studios tarafından yayınlanan bir gerçek zamanlı strateji oyunudur. Oyun, 2005 yılında piyasaya sürülmüş olup, Age of Empires serisinin üçüncü oyunudur. Oyuncular, Avrupa’nın Yeni Dünya’ya olan keşiflerinin ve sömürgeleştirmenin dönemini konu alan bir senaryo ile karşı karşıya kalırlar.

Oynanış

Age of Empires 3, oyuncuların bir Avrupa gücünü kontrol ederek bir koloni kurmalarını ve geliştirmelerini sağlayan bir strateji oyunudur. Oyuncular, kaynak toplama, savaş stratejileri oluşturma, asker üretme ve düşmanlarıyla mücadele etme gibi çeşitli görevleri yerine getirmek zorundadır. Oyunda farklı medeniyetlerin özelliklerini ve avantajlarını kullanarak stratejik bir üstünlük elde etmek mümkündür.

İlginizi çekebilir: GTA San Andreas indir

Grafikler ve Sesler

Age of Empires 3, döneminin önde gelen grafik ve ses özelliklerine sahip bir oyundur. Oyun, döneminin teknolojik imkanlarını kullanarak detaylı bir oyun dünyası sunar. Ayrıca, oyunun müzikleri ve ses efektleri de dönemin atmosferini başarılı bir şekilde yansıtarak oyuncuları oyunun içine çeker.

Age Of Empires 3 indir içeriğimizle birlikte aktaracaklarımız bu kadardı.

    HHPortal.NET

    HHPortal.NET 2005 yılında Hackhell ismi ile yayın hayatına başlamıştır.

    © Copyright 2023 HHPortal.NET. All Rights Reserved.